Omaha.400 KVA-prijs van box type transformatorFactoren die de prijs beïnvloeden

vrijgavetijd:2022-02-12 04:14:22 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:328

Kerntips:Omaha.,Geluid bij faseuitvalVerspreiding van het geluid van droge transformatorOmaha.Controleoor voor omzettersNa een -uur dure

Geluid bij faseuitval

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Omaha.Controleoor voor omzetters

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Bahawalnagar.kgmOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Omaha.400 KVA-prijs van box type transformatorFactoren die de prijs beïnvloedenVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %),Omaha.impedantie van elektrische transformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen,Omaha.transformator voor droge type, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

StatistiekenHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Fabriek voor elektrische transformatoren


Omaha.400 KVA-prijs van box type transformatorFactoren die de prijs beïnvloedenGeluid bij faseuitval

systeemBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator zoals een glazen testbuis, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Omaha.Dry type transformator bedrijf

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen,Omaha.transformator met een wisselstroom, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Omaha.adviserennieuws
Omaha.Laatste nieuws